Våre tjenester

VÅRE TJENESTER

BETONGARBEID

Vi utfører det meste innen betong og forskalingsarbeid.

Vi har lang erfaring med betongarbeid og utfører tradisjonel, kasset og isoporforskaling.
Ta kontakt for et uforpliktende tilbud og gratis befaring

Med vårt systemforskalling og bred erfaring, er vi meget effektive.

God erfaring og gode referanser.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud og gratis befaring.

Ønsker du å bygge i høyden, men ikke vil ødelegge utsikten med støtte/bærevegg? I har mange gode løsninger med søyler osv. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud og gratis befaring.

Vi har 500 m2 med Malthus Systemforskalling til utleie. Vi er også behjelpelige med frakt. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

TØMRING

Vi utfører det meste innen tømring og snekkerarbeid.
Vi oppfører alt i fra pre-cut, element og til plassbygde hytter. Om det er ønskelig, hjelper vi deg fra tomtebefaring til nøkkelen står i døra. Vi driver også med tilbygg, rehabilitering og kan hjelpe deg med de fleste ønsker du måtte ha for hytten din. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud og gratis befaring

Vi er stolt forhandler av Blå Bolig i Valdres regionen. Ved å klikke på Blå Bolig linken øverst på hjemmesiden, kan du gå inn å se alle de flotte husene. Der kan du også bestille katalog-utgaven som vi leverer ut helt fraktfritt.
Vi driver også med tilbygg, rehabilitering og kan hjelpe deg med de fleste ønsker du måtte ha for huset ditt. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud og gratis befaring.

Vi driver også med tilbygg, rehabilitering og kan hjelpe deg med de fleste ønsker du måtte ha for hytten din. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud og gratis befaring.

Skulle du gjerne hatt ekstra plass til sykler, spader, fiskestanga eller rett og slett trengt noen flere overnattingsmuligheter ? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud og gratis befaring.

Vi er ingen kjøkkenleverandør, men er behjelpelige med bestilling og montering. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud og gratis befaring.

Drømmer du om et nytt, stillig bad? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud og gratis befaring.

Har du lenge drømt om et ekstra uteareal på fine sommer dager? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud og gratis befaring.

terrasse

Er du lei av at dagen starter med å skrape og koste fram bilen? Vi har en del ferdigtegnede garasjer, ta kontakt for et uforpliktende tilbud og gratis befaring.

HYTTESERVICE

Vi er en totalleverandør av tjenester innen hytteservice. Vi kan også tilby ettersynskontrakt til de som ønsker dette. Ta kontakt for mer informasjon.

Vi utfører det meste innen snømåking, alt ifra måking av hus/hyttetak, veranda osv. Om ditt ønske er å kunne slippe å ta i spaden for å komme deg inn på hytta, utfører vi selvfølgelig dette.

snømåking

Vi leverer gran, asp, fur og fjellbjørk i fra Valdres. Vi selger løs kubikk, små og store vedsekker. Du kan hente selv, vi kan kjøre det ut, om det er ønskelig stabler vi det opp for deg.

VED

Har du sett deg ut en tomt der hus/hyttedrømmen kan bli til virkelighet? Vi tar på oss tomterydding og har et godt samarbeid med entreprenør Helge Magne Bergene.

tomterydding

Alt innen hus og hytte osv.

Er du lei av at beitedyra bruker området rundt hus/hytta mer en dere selv? Vi utfører det meste av all slags gjerding.

ORGANISERING

Vi tar på oss organisering av underentreprenører på hus/hytteprosjekt. Samt organisering av andre arbeider.
Vi har også et godt samarbeid med Storengen BA-Consult som utfører alt innen prosjektering, oppmåling, søknader osv.