Organisering og våre samarbeidspartnere

Valdres hytte og byggservice AS kan organisere ditt prosjekt. Vi sørger gode og nøyaktige tegninger, søknadsprosess, grunnarbeid, tømrer, rørlegger, elektriker og andre nødvendige fag for å få bygget ditt nøkkelferdig.

Tegning, prosjektering og byggesøknad

Vår samarbeidspartner Storenge BA-Consult er et godt sted å begynne å realisere dine byggeplaner. Sørger for en oppstart på ditt prosjekt og følger prosjektet til ferdigattesten er levert.

Grunnarbeid

Helge Magne og gutta i Bergene Anlegg AS er våre menn på alt av grunnarbeid. Dette inkludere utgraving, massetransport, avløpsanlegg mm! Her blir resultatet alltid 100% og vårt gode samarbeid sørger for en effektiv prosess med grunn- og betongarbeid

Elektriker

Vår samarbeidspartner Elektro1 har avdeling i Etnedal og deres særdeles dyktige elektrikere er et naturlig valg for oss og deg.

Rørlegger

Vår samabeidspartner Rørlegger Thomas Bjørke har lokasjon på Dokka, men er nesten daglig i Etnedal på oppdrag. Vi benytter oss av Thomas da han er en meget effektiv og løsningsorientert rørlegger som alltid får jobben gjort til fornøyde kunder.
Tar du kontakt tidlig i prosessen, hjelper vi deg gjerne med råd og veiledning med hele prosessen.
Kontakt oss
Personvern | © | Levert av TALA
crossmenu